Inschrijven

 

 

Patiënten die binnen het postcocegebied  1091, 1092,  1093, 1097, 1017, 1018, 1074 wonen kunnen zich bij ons inschrijven.

Om u in te kunnen schrijven in onze praktijk kunt u langskomen om een inschrijfformulier in te vullen. Neem de volgende documenten mee:

1. Uw legitimatiebewijs;

2. Uw verzekeringsgegevens/ verzekeringspas;

3. Dit ingevuld inschrijfformulier. 

  Download inschrijfformulier

U kunt het inschrijfformulier en de benodigde documenten ook mailen naar buitenhof@olvg.nl

Als u zich bij ons heeft ingeschreven kunt u zich uitschrijven bij u vorige huisarts. Uw medisch dossier wordt dat naar ons doorgestuurd. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u aan om na 2 weken bij u oude huisarts na te vragen of het dossier inderdaad is verstuurd. 

Als u nog niet ingeschreven staat bij onze praktijk, maar u wilt toch op ons spreekuur komen, dan bent u passant. In de zorgovereenkomst is vastgelegd dat de huisarts ook zorg verleent aan passanten.
Een passant is iemand die niet is ingeschreven in de praktijk van de huisarts, die hulp van spoedeisende aard nodig heeft. De verzekering vergoedt in principe dus alleen de rekening van een passant, als het om een spoedgeval gaat en de patient geen eigen arts in de buurt heeft. Zo niet, dan kan het zijn dat u de rekening niet vergoed krijgt.

U betaalt de assistente voor het consult, na betaling ontvangt u een factuur, deze kunt u dan bij de verzekering indienen met het verzoek het consult aan u terug te betalen.